BURSA / YILDIRIM - Vakıf İlkokulu

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğimize davet ettiğimiz Bursa Barosu kadın hakları merkezimizden,adli yardım sorumlusu Av.Özlem Gürgen Eldem , velilerimize toplumsal cinsiyet eşitliği,6284 sayılı yasa ve kadın hakları konusunda eğitim vermiştir.

Mrt

Bu hafta okulumuzda deprem öncesi,anı ve sonrası yapılması gerekenler ile ilgili eğitimlerimizi tamamladık. deprem farkındalık videolarını izledik ve deprem tatbikatını gerçeklestirdik. çocuklar çök,kapan ve tutun hareketini yaparak kendilerini korumaya çalıştı. Depremin durması ile öğrencilerin tahliyesi öğretmenler ve okul görevlileri tarafından sağlandıktan sonra öğrenciler okul bahçesinde kendileri için ayrılan alanda toplandılar.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayında öğrencilerimiz atasözlerimizin ve deyimlerimizin görsellerini çizdi,panoya astı ve resim sergisi yaptılar.

Şbt

Okulumuzda 2. dönem Öğretmenler Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik.

Ock

'DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ' Projesi kapsamında yapmıs olduğumuz hikaye,afiş ve slogan çalışmalarımız

Kas

Atamızı vefatının 85.yılını sevgi,saygı ve minnetle andık.

Kas

Bursa Büyükşehir Belediyesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şenliklerinde jimnastik dalında 3-F sınıfındaki öğrencimiz Damla Selen Sevim 5. olmuştur. Bu gurur ve sevinci bizlere yaşattığı için öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık. emeği geçen tüm öğretmenlerimize,öğrencilerimize  ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun Cumhuriyet bayramı hazırlıkları.

Ekm

100. Yıl hazırlıklarımız okulumuzda coşkuyla devam ediyor.

3.sınıf Öğrencilerimizin hazırlamış oldugu 'CUMHURİYET' sergisi

2/B Sınııfımızın ,Dünya Barışı adına 'DÜNYAYA MESAJIM VAR' etkinliği